STARTSIDA  Våra stugor  Prislistor  Området  Hitta hit  Länkar  Hyresvillkor  Omdömen  Bokning  SOMMAR
SÄLEN - OMRÅDET
Sälenfjällen är Sveriges största och mest besökta alpina område med skidåkning från november till maj. I Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället finns sammanlagt ca 80 liftar och över 100 nedfarter. Det finns backar för såväl nybörjare som mer avancerade åkare. I Hundfjället finns Nordens brantaste pist, Väggen. Transportlift förbinder Högfjället med Lindvallen och Tandådalen med Hundfjället. Med Sälenpasset kan du åka i hela området. För den som vill finns skidskola, guidade turer, snöskotersafari och hundspann.

Nyheter inför vintern: Nya laddstationer för elbilar är installerade. För barnen finns Valles nya skidland i Tandådalen och Valles egen musikstudio i Lindvallen och Hundfjället. Ny expresslift, bilfritt skidtorg, nytt barnområde och fler restauranger i Tandådalen. Panorama Express har bytts ut mot en ny 6-stols expresslift och Tandådalstorget blir bilfritt. Intill den nya Expressliften byggs ett nytt barnområde med rullband och annat skoj för de minsta barnen. Tandådalens parkområde flyttar från Norra skidområdet till Gusjöbacken på Östra Tandådalstorget. Det blir fler expressbussar som trafikerar sträckan Hundfjället – Lindvallen dagligen.

PISTKARTOR över alla skidbackar i Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället.

SKIDBUSSEN - tidtabell. Bussen är gratis och passerar alla stugor flera gånger om dagen. Gratis Wifi på bussen.

SPÅRKARTA - längdspår i Lindvallen och Högfjället.

SPÅRKARTA - längdspår i Tandådalen och Hundfjället.

SPÅRKARTA längdspår i Orrliden, Myrflodammen och Gilleråsen

SKOTER-KARTA med regler och leder där det är tillåtet att köra skoter i Sälenfjällen.

TROLLSKOGEN - barnens eget spännande skidområde i Hundfjället med troll som spelar och sjunger.

WEBBKAMEROR som visar alla skidbackar live i Sälen med omnejd.

SNÖRAPPORT för Lindvallen-Högfjället + SNÖRAPPORT Tandådalen-Hundfjället, visar aktuellt snödjup, öppettider och temperatur.


Telefon: 0737-14 44 54             E-post: fjallstugor@gmail.com